Tot uw dienst 7d/7 24/24
 02 425 10 06   02 428 71 90
 info@arterior.be
FB

Klassieke schoonmaakAls specialist in alle soorten schoonmaakdiensten reinigen wij in kantoren, winkels, supermarkten, scholen, sportcentra en bij autodealers. Wij bieden ook onze schoonmaakdiensten aan in de horeca- en evenementensector. Wij staan garant voor een discrete en efficiënte service voor een onberispelijk resultaat.

Schoonmaak van commerciële ruimtes

Uw klanten en/of medewerkers in een schone ruimte onthalen, is van essentieel belang om hen in de beste omstandigheden te ontvangen. Doe een beroep op onze diensten voor de schoonmaak van uw winkels, etalages, lichtreclame, reclameborden, enz. U kiest zelf de werktijden en de frequentie die u schikken.

VU stelt doelen, wij passen ons aan.

Met onze gedegen ervaring in de schoonmaaksector kunnen wij u volledige tevredenheid garanderen.
Wij bieden een breed scala aan diensten van hoge kwaliteit aan, uitgevoerd volgens de regels van de vakkunst:
 • afstoffen en algemene schoonmaak van lokalen
 • afstoffen en schoonmaken van kantoormeubilair
 • reinigen en ontvetten van keukens en eetzalen
 • reiniging en ontsmetting van sanitaire voorzieningen
 • Industriële reiniging en ontsmetting van grote gebouwen
 • legen en schoonmaken van papiermanden en vuilnisbakken
 • stofzuigen, wassen, opblinken van vloeren
 • behandeling van alle soorten vloeren: vast tapijt, tegels, linoleum en parket
 • schoonmaak van trappenhuizen en liften.
 • wassen van ramen, scheidingswanden, glazen deuren en borden

Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes

U bezit een of meer residentiële gebouwen in de Brusselse regio? Doe een beroep op ons bedrijf voor de dagelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes. Wij reinigen de hallen, overlopen, liften, trappenhuizen, ramen, brievenbussen, kelders en liften. Wij zorgen tevens voor het buitenzetten en binnenhalen van de vuilcontainers volgens de specificaties, enz. Wij voeren ook de eerste schoonmaak uit van nieuwe gebouwen.

Schoonmaak van vloerenDe tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit. Daarom hebben wij onze vaardigheden op verschillende schoonmaakgebieden versterkt, zoals dat van het onderhoud van vloeren.
De doeltreffendheid van onze medewerkers hoeft niet meer bewezen te worden: onze ervaring stelt ons in staat om efficiënte technieken te gebruiken. Op elk soort vloer passen wij een specifieke schoonmaaktechniek toe om u een onberispelijk resultaat te bieden. Wij passen onder meer reiniging door kristallisatie, verglazing, polijsten, schrapen, boenen en shampooneren toe.
VWij zijn 7 dagen per week beschikbaar voor particulieren en bedrijven.

Schoonmaak van parket en linoleum

Een gezond parket is een parket met een echte levensduur. Of het nu geboend, gelakt of geolied is, het heeft een specifieke behandeling nodig. Ons professioneel team zal zorg dragen voor uw parket om het weer zijn oorspronkelijke glans te geven. Linoleum is gelijkaardig aan parket: met de tijd verliest het zijn glans. Zonder het gebruik van een efficiënt product en een onderhoud zal het zijn glans verliezen. Al naargelang uw behoeften verbindt Arterior zich ertoe om uw vloeren te onderhouden met speciale aandacht.

Schoonmaak van tapijten

Net als steen is tapijt een bijzonder gevoelige bekleding. Op elk soort tapijt wordt een specifieke techniek gebruikt. Daarom voeren wij altijd een analyse van de aard van het tapijt uit om de ideale techniek voor te stellen al naargelang het gewenste resultaat.
Onze verschillende technieken voor de schoonmaak van tapijten zijn:
 • microvezelschijftechniek: snel en efficiënt, drogen duurt slechts een uur
 • injectie-extractietechniek: wordt gebruikt voor het opfrissen van tapijt of voor een oppervlaktereiniging
 • tapijtshampoo-techniek: gebruik van een roterende borstel en een geschikt product
 • droge poedertechniek: een poeder werkt 2 tot 3 uur in voordat een machine alle restjes opzuigt

Schoonmaak van betonnen vloeren

Voor het schoonmaken van betonnen vloeren zijn professionele technieken vereist die door een gespecialiseerd bedrijf worden toegepast. Betonnen vloeren zijn immers poreus. Daarom vergen ze speciale aandacht en moeten met geschikte producten gereinigd worden. Zoals de experts adviseren: probeer niet zelf uw betonnen vloeren schoon te maken. U zou ze onherstelbaar kunnen beschadigen. Doe een beroep op onze ervaren teams: wij beschikken over de nodige kwalificaties en specifieke materialen voor een succesvol onderhoud van betonnen vloeren.

Facility servicesWij bieden u unieke onderhandelingen aan, zodat u zich kunt concentreren op de kern van uw beroep. Wij zorgen voor het welzijn van uw medewerkers om de arbeidsprestaties in uw bedrijf te verhogen. Wij onderhandelen voortdurend met onze leveranciers om de beste voorwaarden te verkrijgen voor uw diensten: koffiemachine, huur van planten, totaal ontwerp, meubilair, decoratie, droogkuis met depot/levering, levering van fruit, bezorging van bloemen, enz.

Wij staan in voor verschillende diensten die verband houden met de werking van uw bedrijf als geheel:
 • Bewaking
 • Onthaal
 • Schoonmaak
 • Facility Management

Schoonmaak van parkeergaragesArterior zorgt voor uitgebreid onderhoud en reiniging van alle parkeergarages.

Voor parkeergarages moeten absoluut de juiste producten en krachtige machines worden ingezet, die uw parkeergarages er weer als nieuw zullen laten uitzien.
Onze krachtige machines kunnen een oppervlakte van 8000 m² per uur dekken.
Bij sneeuw of hevige regen zijn parkeergarages snel vies. De belangrijkste oorzaken zijn de vervuiling en de restjes van banden die steevast uw oppervlakken beschadigen. Een snelle en doeltreffende reiniging is geboden, neem contact op met ons team van professionals. Wij verbinden ons ertoe om uw parkeergarages snel, discreet en doeltreffend te reinigen.

Een handyman nodig?De “Handyman", voor huishoudelijk werk, is een goede specialist die voor u klaar staat om zijn werk snel, correct en professioneel te doen.

Wat is dat?
VEen eenvoudig telefoontje, 24/7, volstaat om snel een afspraak te regelen. De diagnose op afstand bepaalt de aard van de interventie die noodzakelijk is. Elke afspraak wordt overigens strikt nageleefd.

Voor wie?
Op zoek naar een echte onderscheidende factor voor uw productaanbod? Arterior biedt deze dienst standaard of als optie aan.
De voordelen?
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de beste professionals voor huishoudelijk werk
 • snel een afspraak
 • de zekerheid van een interventie

Reiniging van groene zonesGroene zones zijn over het algemeen gelegen rond openbare plaatsen en zijn zichtbaar voor de voorbijgangers of bewoners. Om een positief en aangenaam beeld van deze plaatsen te behouden, is het noodzakelijk ze schoon te houden. Deze zones zijn groot en vaak slecht onderhouden. Toch verbinden wij ons ertoe om uw groene ruimtes en zones zo gastvrij mogelijk te maken.


VOnze dynamische en professionele team voert de volgende taken uit:

 • Binnen- en buitenreiniging van openbare ruimtes
 • Schoonmaak van de omgeving rond gebouwen
 • Onderhoud van gazons, hagen en onkruid
 • Reiniging van brievenbussen en toiletten
 • Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes
 • Verwijderen van rommel
 • Verwijderen van graffiti
 • Verzamelen van dode bladeren

De “One Shot”-schoonmaak, wat is dat?"One Shot" betekent “eenmalig”. Dat wil zeggen dat wij ons op één enkele verplaatsing baseren om onze doelstellingen te bereiken.

Wij verplaatsen ons snel, met het beste gereedschap, om in elke situatie in te grijpen: schoonmaak na een schadegeval zoals een brand, waterschade, vandalisme, puin dat geruimd moet worden of dergelijke, wij verbinden ons ertoe om alles in de kortste tijd op orde te brengen.

Opruimings-/vrijmakingsschoonmaakU gaat binnenkort verhuizen of wilt u uw ruimtes herindelen? Wij treden op om alle soorten ruimtes op te ruimen en/of vrij te maken: huis, appartement, kantoor, kelder, zolder, garage of open space.
Richt u tot een gesprekspartner: Arterior bespaart u aanzienlijk tijd- en energieverlies. Vertrouw op onze ervaren teams die dit werk kunnen doen en u kwalitatief hoogwaardige diensten waarborgen
.

Schoonmaak na renovatie / Eerste schoonmaak

VNa een werf, of het nu om bouw- of renovatiewerken gaat, is vaak stofverwijdering noodzakelijk.

Wij voeren dit werk uit en gaan ook over tot het ruimen van het puin, het verwijderen van het afval en het schoonmaken van de betrokken plaatsen.
Arterior stelt zijn ervaring tot uw dienst voor vele taken:
 • Schoonmaak van lokalen
 • Winkel/supermarkt
 • Schoonmaak tijdens en na nieuwbouw
 • Schoonmaak vóór verhuur
 • Schilderen en opknappen

Verwijderen van graffitiOf u nu een privépersoon of een ondernemer bent, u kunt te kampen krijgen met graffiti.

VWij treden zo snel mogelijk op om alle sporen van graffiti in de kortst mogelijke tijd te wissen.

Met gespecialiseerde technieken voeren wij een volledige reiniging uit waardoor deze tags even snel verdwijnen dan ze verschenen zijn.

De hogedruktechniek

Het verwijderen van graffiti moet zodanig worden gedaan dat na onze passage geen enkel spoor meer achterblijft. Geschikte producten en gekwalificeerd personeel zijn van essentieel belang om de betrokken oppervlakken schoon te maken. Onze belangrijkste techniek bestaat uit het gebruik van een hogedrukreiniger, een geschikt product en de nodige voorzichtigheid om uw eigendom te beschermen.

Luchtverstuiving, een doeltreffende methode!

Deze techniek bestaat uit het verwijderen van oude lagen verf, vernis of graffiti waardoor de oppervlakken weer hun oorspronkelijke glans krijgen. Luchtverstuiving is een techniek zonder gevaar of schade voor de oppervlakken waarop het gebruikt kan worden. De techniek is zeer doeltreffend: na gebruik ervan hoeft u niet meer te schuren of is er geen extra voorbereiding meer nodig. Bovendien is deze techniek geschikt voor de meeste oppervlakken.

Behandeling na het verwijderen

Een beschermingsmiddel wordt aangebracht op het behandelde oppervlak na het verwijderen van graffiti. Deze bescherming wordt aangebracht om een tweede, onzichtbare, toepassing van graffiti te vergemakkelijken, die ons in staat zal stellen om de beschermde zones beter en sneller schoon te maken als er nog graffiti wordt toegevoegd.

Reiniging van stenen

Met betrekking tot het reinigen van stenen maakt onze subtiele en milde tussenkomst al het verschil. Natuurlijk of composiet, steen vergt regelmatig, verzorgd en proper onderhoud.
Onze machines worden tot uw beschikking gesteld naargelang het te bewerken materiaal. Als business professionals bieden wij u een methode op maat aan. Zo gebruiken wij andere technieken en ander materiaal voor een hard oppervlak zoals beton dan voor een edeler en brozer materiaal zoals marmer.
Voor meer informatie hieromtrent kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen graag een offerte opstellen die afgestemd is op uw behoeften.

Schoonmaak van ramenAls specialist in het onderhoud van alle soorten glas beschikken wij over professionele en doeltreffende hulpmiddelen om ramen in alle omstandigheden te wassen. Zo reinigen wij uw ramen, etalages, lijsten, fotovoltaïsche panelen, enz.


Naast de reiniging en het onderhoud van de ramen en lijsten, beschikken wij over geavanceerde apparatuur voor het reinigen van grote gebouwen: wij gebruiken hiervoor een telescopische arm. Onze medewerkers zijn uitgerust met een reddingslijn voor hun veiligheid, zij beschikken ook over het VCA-certificaat. Dat laatste bestaat uit een reeks criteria waaraan moet worden voldaan op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Een ervaren glazenwasser

Onze glazenwassers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle acties die noodzakelijk zijn voor een verzorgd beeld van hun prestaties.


Hier is een overzicht van de vaardigheden van ons bedrijf:
 • Wassen van ramen, etalages en allerlei glas
 • Reiniging van licht- en neonreclame
 • Wassen van lijsten en reiniging van panoramische liften
 • Reiniging van zonnepanelen
 • Verwijderen van kalkaanslag, stof en vreemde stoffen
 • Eliminatie van sporen van vervuiling

Ramen wassen met de “Osmose”-methode!

De omgekeerde osmose-methode, wat is dat precies?
Het is zeer eenvoudig, het wordt gebruikt als zuiveringssysteem voor water dat vaste stoffen bevat. Het helpt om het water zo zuiver mogelijk te maken met behulp van speciale professionele machines voor dit proces.
Waarom wordt de "osmose"-methode gebruikt? De reden voor het gebruik ervan is dat ze het mogelijk maakt alle oppervlakken (en meer bepaald ramen) zonder gebruik van chemische producten schoon te maken met een doeltreffendheid die niet te verwaarlozen is.

De voordelen van omgekeerde osmose:
 • ecologie: geen gebruik van chemische reagentia die bronnen van verontreiniging zijn
 • gemak: eenvoudige werking en onderhoud
 • netheid: zeer zuiver water na afloop